Yoga

Yoga

På Studio Kropp och Sinne erbjuder jag dig Hatha Yoga och Yin Yoga. Detta är två former för både dig som är van utövare och för dig som är helt ny.


Köp ett klippkort på 5 eller 10 ggr och kom på den eller dem klasser som passar dig tidsmässig bäst. Kortet är inte personligt och går att använda på båda klasserna. Boka in dig på Boka tid-knappen eller hör av dig till mig på annat sätt. Har du friskvårdspeng via Epassi går den bra att använda hos mig.Yin Yoga


Yin yoga ger mer tid för reflektion, eftertanke och närvaro än vad vi är vana vid under yoga. Uppmärksamheten vänds inåt och du tillåter det som är att bara få vara. Den riktar sig generellt sett till området vid höfterna, bäckenet och den nedre delen av ryggen och består av sittande och liggande ställningar. Under Yin yogan hålls ett fåtal olika positioner passivt under en längre tid. På så sätt kommer du åt bindväv runt ben, leder och organ vilket gör att såväl rörlighet som smidighet ökar, samtidigt som kroppens energikanaler påverkas positivt. Den passar alla som är nyfikna på att utforska sin kropp och sitt sinne.


Yin yoga 


Tid: Tisdagar 17.30Klippkort 5 ggr 750 / 10 ggr 1500 kr

Ej klippkort 200 kr för en klass
Hatha Yoga 


Denna yogaform är den mest kända formen av yoga och från vilken många andra yogaformer är utvecklade. Mjuka fysiska rörelser kombineras i Hatha yogan med andningsövningar och meditation för att uppnå ett hållbart fysiskt och psykiskt välbefinnande. Positionerna håller vi under några andetag för att hitta in i kroppen och sinnet.


Hatha Yoga 


Tid: Onsdagar 17.30


Klippkort 5 ggr 750 kr / 10 ggr 1500 kr

Ej klippkort 200 kr för en klassPrivat Yogaklass


En privat yogaklass på 90 minuter innebär en mer djupgående stund för just din kropp och dina behov av positoner och andningsövningar. Har du svårt att få till tider för yoga under veckorna kan detta vara ett alternativ. Hör av dig till mig om du har frågor eller vill boka in dig för tid.


linda@studiokroppochsinne.se
Företag, förening eller kompisgäng


Hör av dig till mig om du skulle vilja veta mer om yoga för ditt företag, din förening eller för ditt kompisgäng.


linda@studiokroppochsinne.seYoga gör din kropp stark och smidig och ditt sinne balanserat